rafau Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 1 Stycznia 2022 przez rafau 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 Świetna praca. Bardzo podoba mi się skóra i skórzane elementy garderoby. Jedyne co mi nie leży to włosy. Bardzo wyrazisty/ soczysty kolor, przez co przejście włosy/skóra ma takie nienaturalne odcięcie. Pierwsze co mi się skojarzyło to ludzik lego Nie zamienia to faktu, że podziwiam warsztat. Sam bym tak chciał umieć. Jakimi farbami malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 12 godzin temu, panDespota napisał: Świetna praca. Bardzo podoba mi się skóra i skórzane elementy garderoby. Jedyne co mi nie leży to włosy. Bardzo wyrazisty/ soczysty kolor, przez co przejście włosy/skóra ma takie nienaturalne odcięcie. Pierwsze co mi się skojarzyło to ludzik lego Nie zamienia to faktu, że podziwiam warsztat. Sam bym tak chciał umieć. Jakimi farbami malujesz? u mnie zawsze pelen mix od akrylowych , celulozowych po olejne . Pełna dowolność w interpretacji malowania. Czesto cos tam mazne i mysle czy dalej isc w ten kolor ,czy pasuje do reszty czy zmieniac jednak wizje kolorystyczną. Do tej pory nie mam opracowanej metody malowania skóry. Wszystko zalezy od postaci, mimiki twarzy, rzezby body, scenografii podstawki. Próbuje na bieżąco dopasować sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Frank Castle lekko wkurw*ony Podoba się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Na figurkach się nie znam, nie mój klimat ale efekt wizualny powala, zwłaszcza płaszcz skórzany i ... szrama na szyi. A chciałem spytać jak on tzn. "ten figurek" robi że tak szybko zmienia uzbrojenie, raz trzymie w lewej łapie nóż a innym razem jakiegoś gnata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 1 godzinę temu, jmx62 napisał: Na figurkach się nie znam, nie mój klimat ale efekt wizualny powala, zwłaszcza płaszcz skórzany i ... szrama na szyi. A chciałem spytać jak on tzn. "ten figurek" robi że tak szybko zmienia uzbrojenie, raz trzymie w lewej łapie nóż a innym razem jakiegoś gnata? Wymienne. Troche jak lalka barbi. Dzis to jej damy, jutro co innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi