Cezarek Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Szanowni Państwo, Poszukuję materiałów na temat podwozia i komór uzbrojenia Ił'a-38. Sądzę że są tożsame z Iłem-18, oczywiście komory podwozia. Będę wdzięczny na wskazanie publikacji w których będę mógł takie materiały znaleźć. Publikację Jakubowicza już mam. Może ktoś dysponuje zdjęciami z czasów użytkowania tych maszyn w PLL LOT? Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Su-7 zrobiłeś ? https://www.google.com/search?q=бомбовый+отсек+Ил-38&tbm=isch&ved=2ahUKEwjK2rva_qz1AhUExCoKHalSB10Q2-cCegQIABAA&oq=бомбовый+отсек+Ил-38&gs_lcp=CgNpbWcQA1CuGViuGWDDImgAcAB4AIABZYgBugGSAQMxLjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=pTHfYYr0K4SIqwGppZ3oBQ&bih=615&biw=1366&client=firefox-b-d#imgrc=Q4WZtnJuTlLnDM&imgdii=P8z2-nG55uRfaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarek Napisano 15 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2022 Do wójka Google zajrzałem najpierw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi