toled Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Oj ile ja planów miałem z tym pojazdem. A koniec końców okazał się dramatem. I kolor ostatecznie nie ten i przednie zawieszenie ma prześwit jak ciężarówka i nie pomogło dobijanie ręką, klejem, młotkiem, ścianą. Ogólnie pierwszy model, który wyprowadził mnie z równowagi na tyle, że poleciał w ścianę. Na jego szczęście, a moje nieszczęście - za dobrze go skleiłem. Montaż oszklenia to dramat, przednia szyba ma od dołu szparę, imitacja zwiniętego dachu również pasuje jak w mordę psa. Łączenie nadwozia z podwoziem to sztuka cierpliwości. Kalkomanie białych pasków na koła się rozleciały w trakcie nakładania, więc olałem ten temat. Linie podziału celowo takie grube - takie nawiązanie do japońskich kreskówek. W sumie to z lakieru jestem zadowolony, bo ładnie się błyszczy Ku przestrodze - czego raczej unikać i jak nie składać modelu. Chyba, że mamy za niskie ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Szkrab całkiem fajny. Zawieszenie mogłeś dopasować przed malowaniem ,No ale ja też miałem problem z tylnym zawieszeniem przy Alpinie i robiłem ,,operację na otwartym sercu" jak złożyłem kastę z podłogą. Linie podziału wyszły słabo ,jak zapuściłeś czarną emalię to było nasączonym wacikiem wytrzeć nadmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi