Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam! Dzisiaj miałem ostatnie kółko modelarskie... i dostałem "model'' mardera II firmy tamiya, skala oczywiście 1/35. Mam z tego zrobic coś takiego aby to przypominało mardera...To co dostałem to załamka . Widać że poprzednik miał dużo chęci A wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 No cóż życzę powodzenia przy tym modelu:D mam tylko pytanie - czy ten boczny pancerzyk jest z plastiku? bo dziura po prawej wygląda jakby była wycinana w papierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Bardzo dziekuje A bok to plastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 A mnie się podoba. Najlepszy ten gumiak z tyłu. Zostaw tam tego gumiaka i zrób z niego piękny wypalony wrak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Chyba nie myślałeś że zrobie go pięknego i działającego? On od początku musiał być wrakiem. I to jeszcze będe musiał go jakos w błotku podtopic żeby nie było widać braków w zawieszeniu...A na górę położę plandeke aby nie było widać niekompletnego przedziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Najlepszy ten gumiak z tyłu. Zostaw tam tego gumiaka A gumiak to ucięta noga i wywiercona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 No jakiś sadysta nad tym siedział. Ale gumiak cool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Akurat gumiak to mój pomysł P/s Co wy na to aby umieścić tam gdzieś nabitą na kija głowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Odchłań piekielna - zasłonięta: I chyba Hans coś zgubił: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 głowa to trochę przesada - w grach fantastycznych to podstawa, ale w 2wś to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Nie wiem ale mi się podoba. Do tego dodał bym na prawym pancerzu napis w stylu bij faszystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Mimo wszystko niemiaszek zadowolony jakiś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 A co ma być smutny? W końcu dali mu Świety spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Mam nadzieje, że nie chcesz tej głowy tak zostawić. Lubie krwiste befsztyki na dioramach, Armia Czerwona lubiła je w realu (zwłaszcza za linią Odry i Nysy) ale taka głowa a`la Henryk Pobożny wracający spod Legnicy w 1421 roku ... Może lepiej skoncentrować się na modelu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Model czeka na malowanie (czyt. Jutro) Jak wam się głowa nie podoba to coś z nią wymysle:D Może całego trupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Całego niemiaszka na pal jak Azje Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Zrezygnowałem z niemaszka Za to dam takie figurki przy ognisku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Mały postęp w pracach...Na tym stanie marderek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jak już zapowiadałem. Mały Update : [ img]http://i307.photobucket.com/albums/nn299/NuclearPinguin/IMG_3742.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Ten zielony "zaciek" będzie zlikwidowany Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Czekam na opinie Słabo. A skąd smoła tam się wzięła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 To świeże błoto. W rzeczywistości jest owiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Nie jestem jakimś specjalistą w robieniu modeli i nie będe się mądrował ale moim skromnym zdaniem to "błoto" nie wygląda zbyt przekonywująco. Ktoś napisał wcześniej o smole, to to chyba jest odpowiednie słowo. Ale może to wina aparatu cyfrowego. Spróbuj albo zrobić ponowne dobre jakościowo zdjęcia albo jeżeli to nie pomoże to spróbuj naprawić to "błoto". Poza tym sam model wygląda lepiej niż efekt "błota" który go psuje(model). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Więc...Bloto schnie, zmieniłem trochę jego konsystencje Jutro zrobię zdjęcia na jednolitym tle i dobrze ustawie aparat. Ale uwierzcie mi te błoto naprawde wyglada owiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Witam, Dużo z niego nie wyciągniesz, bo nie dość, że otrzymałeś go w stanie "nieważkości" - to jeszcze, bardzo stary model Tamiyi, też nie grzeszy jakością. Jeśli czujesz się na siłach to walcz nadal, stracić nic nie stracisz, a coś się nauczysz... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi