TAW Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 21 godzin temu, zaruk napisał: poraża mnie myśl ile czasu i determinacji trzeba do realizacji takiego projektu Oj Panie Zaruk, akurat dobrze to wiesz. Ani przy Twoim Pancerze ani Albatrosie determinacji nie zabrakło a i czasu poświeciłeś nie mało (zresztą właśnie z warsztatu Albatrosa wziąłem pomysł na wykonanie instalacji pod granatami dymnymi). Jeszcze raz to podkreślę - praca przy tym modelu to była 100% czysta przyjemność nawet przy składaniu gąsek. Szachownica czy orzełek dają mi chyba +100 punktów do motywacji 11 godzin temu, orzechu500 napisał: Żal go nie postawić na ładnej, minimalistycznej podstawce Na pewno będę musiał ogarnąć temat jakiejś uniwersalnej podstawki, może dwóch. Tak sobie myślę żeby podstawka pasowała do większości modeli to potrzebuję równego, twardego podłoża, żeby celowo nie zostawiał się ślad po gąsienicach i żeby same gąski nie lewitowały na trawie przy różnym rozstawie osi pojazdów. Prawdopodobnie postawię na asfaltową drogę z niewielkim pasem zieleni i zróżnicowana glebą. Powinno pasować zarówno do wschodnich jak i zachodnich konstrukcji. Jak coś z tym podziałam to gdzieś się pewnie ukarzą zdjęcia z tymi podstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Powtórzę słowa jednego z kolegów Można nie lubić sowietów ale nie można nie lubić tak wykonanego modelu w polskim malowaniu. Pochylam głowę. Pozdrawiam. Andrzej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Dołączam do grona zachwyconych! Życzę nie mniej udanych następnych projektów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi