Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Witajcie, jestem z Wami od niedawna... czytam, obserwuję, często podziwiam... Moja obecność tu jest głównie z tego tytułu, że czuję, że gdzieś utknąłem i z chęcią bym się czegoś nauczył i wysłuchał porad ekspertów co do wykonania modeli. Niechętnie gdyż z lekka doza wstydu mając świadomość, że dłubię sobie czysto amatorsko w końcu dojrzałem by coś swojego pokazać. Chętnie wysłucham Waszych opinii co dadac znienic lub ulepszyć by efekt był finalnie lepszy. Pozdrawiam wszystkich i piszcie śmiało lecz sensownie Tak dysze są obie celowo zamknięte , linie podziału zrobione od podstaw, kilka dodatków że scrachbuild'u, reszki z innych zestawów i trochę modyfikacji własnych typu zmiana kąta pochylenia nosa w stosunku do kadłuba jak i goleń przednia.... Ahhh to stare Italeri... Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Jedno z najładniejszych oznakowań! Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi