zell Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam jestem tu na forum nowy wiec mam na pocztku kilka pytań zielonego czlowieka Generalnie chodzi i sprawe obic i wszelkiego rodzaju uszkodzeń farby odprysków trafien itd.. chcial bym żeby mi ktoś w łopatologiczny i prosty sposób wyjaśnił jak to sie robi i z czym to sie je. Najlepiej krok po kroku kiedy w której fazie modelowania generalnie upraszam o opisanie mi tej metody jak laikowi ewtualnie podesłanie jakichś linkow bądz zdjec . Chodzi mi opancerke w 1:72 jesli dubluje temat sory ale ja sie nie mogłem doszukac . Z góry prosze o cierpliwosc i wyrozumialośc pozdrawiam Damian Aka Żell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Każdy by chciał Szukaja też by dała radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zell Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 Dobra masz racje dalem ciała sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 viewtopic.php?t=6672&start=0 W tym temacie pisałem trochę o odpryskach,może się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zell Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 dzieki wielkie zacny czlowieku wlasnie o cos takiego mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi