marcinfire Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Piękny model, sam kiedyś jak pojawiło się pierwsze wydanie ORP Piorun z Małego Modelarza niemal w całości popełniłem, zabrakło ciut wiedzy, warsztatu i materiałów tym samym do wykonania, ale w 3/4 poza uzbrojeniem (lufy) i relingami był zrobiony, dłubanina niemiłosierna, ale w dwa miesiące wakacji i rok później w ferie zimowe powstał. Twój model to majstersztyk, tym bardziej, że połączyłeś techniki i wyszło dzieło sztuki. Piękny Okręt, piękna praca, gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Doskonaly gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 @wieslaw_ , a nie chodzi Ci po głowie Błyskawica w podobnym stylu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, socjo1 napisał: @wieslaw_ , a nie chodzi Ci po głowie Błyskawica w podobnym stylu? Oj chodzi, chodzi ale utknąłem teraz z Fuso a potem mam już rozgrzebane coś innego także Błyskawica musi poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi