Franz75 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Witam, jestem tu nowy. Powracam po bardzo dlugiej przerwie do modelarstwa. Kiedys malowalem pedzlami, teraz postanowilem robic to aerografem. Moj problem polega na tym jak maskowac powierzchnie ktorych nie maluje. Wiem ze mozna uzyc tasmy maskujacej. Uzylem farby maskujacej (Maskol) ale po zerwaniu zostawila odbarwienie na farbie chronionej. Prosze o porady, diekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Masa UHU Patafix, a gdzie można ją dostać nie wiem. Pewnie w jakims sklepie modelarskim, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Zajrzyj do tego wątku: viewtopic.php?t=5934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 viewtopic.php?t=5934 Używamy funkcji szukaj. Zwiedzamy, nie śpimy. Zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi