raptorf22 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Witam pytanie jak w temacie, czy widzieliście w naszych sklepach taki model? jakoś trafic nie mogę, a z tego co widziałem to review wypadł bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 U nas jeszcze nie widziałem. Sam zakupiłem w Luckymodel za 57 zł (33 zł za model, 11 zł to żywiczny ACES II a reszta to wysyłka). Na razie czekam - jutro mija tydzień od wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Jeśli mowa o tym modelu to oglądałem go we Wrocławiu w m-zone. Wyglądał na całkiem ładnie wykonany. Nie pamiętam ceny, ale mogę się dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 witam jest na alledrogo http://www.allegro.pl/item389175390_f_16_cg_cj_academy_nowka_1_72.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Niestety już go sprzedałem. Czekam na Block 52 ale w Luckymodel na razie tylko dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi