DamianosPL Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Po 2 latach model doczekał się galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Realistycznie pomalowany. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 2 minuty temu, TAW napisał: Realistycznie pomalowany. Bez zbędnej ironii mógłbyś rzetelnie ocenić plusy i minusy modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Jak pięknie się odbiły gąsienice na bruku, waży z 2000 ton Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 to spękana ziemia Afryki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 11 minut temu, enten napisał: to spękana ziemia Afryki! To już tam jak zwał tak zwał Wygląda mi na coś takiego , tylko fakt kolor z d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Model był za czasów malowany jeszcze pędzlem. Teraz gdy mam aero to o wiele lepsze będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Pogodzę Was. To rzymska droga w Afryce - Via Nerva (od imienia cesarza, a nie od stanu emocjonalnego). Nie gniewaj się, Damianos ale widywałem już lepsze winietki (nie u Ciebie). Jestem pewien, że na obecnym etapie sam to dostrzegasz. Nie wrzucaj swoich starych prac, tylko zaskocz nas nowymi. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 29.01.2022 o 14:45, enten napisał: Bez zbędnej ironii mógłbyś rzetelnie ocenić plusy i minusy modelu? Rzetelnie bez zbędnej ironii to raczej nie... Zostanę więc przy tym, że jest realistycznie* pomalowany w stylu witydż. Też mi się wydaje, że to spękana wysuszona ziemia właśnie ze względu na odbite gąsienice. Inaczej mogła by to też być kamienna droga ale i tak podstawka pomalowana jest tak, że ani jedno ani drugie nie pasuje. *Modulacja, preshadinig, żadne różnicowanie kolorów ani nawet wash są nierealistyczne. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi