winrich Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Swoja przygodę z figurkami zacząłem od malowania figurek Brytyjczyków z epoki napoleońskiej w 28 mm. Teraz od czasu do czas wracam do tej skali. Fiona pomalowana w ramach rozgrzewki. Edytowane 1 Lutego 2022 przez winrich 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Się potkła... Masz chłopie talent do malunków, nie rozmieniaj go na drobne, uciesz publikę dziełem wiekszych rozmiarów, gdzie niedoskonałości typowe dla krasnali nie dają po oczach. Dawaj figurkę jakiegoś dorosłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 No przecież ja też, ale Kolegę trzeba najwyraźniej popchnąć we właściwym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 fajnie, że się podoba. Tak jak napisałem, taki trening, przed powrotem do 75 mm. Zaruk, talentu nie mam, mam cierpliwość. I tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, winrich napisał: Zaruk, talentu nie mam, mam cierpliwość. I tyle. Wydawało mi się, że jest odwrotnie W każdym razie cierpliwie czekam na coś większego. Edytowane 1 Lutego 2022 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 dla mnie bomba , kiedyś robiłem jedno takie maleństwo (bodajże Kingdom Death ) i wiem że sporo czasu to zajmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 51 minut temu, winrich napisał: fajnie, że się podoba. Tak jak napisałem, taki trening, przed powrotem do 75 mm. Aż mnie naszła ochota na powrót do korzeni, coś muszę poszukać w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Niezłe detale jak na 28mm, malowałeś na powiększeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 6 godzin temu, SzymonP. napisał: Niezłe detale jak na 28mm, malowałeś na powiększeniu? Tak, inaczej nie dałbym rady. Wzrok już nie ten. Używam lupy nagłownej LevenHuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 No proszę, a ja nie doceniłem. Proch na głowę i milknę. Oczywiście po gratulacjach fotki Admina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi