LuckyStrike Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Witam wszystkich zgromadzonych. Kupiłem model czołgu T-72 od Zvezdy. Chciałbym go zbudować i pomalować na wzór prawdziwych pojazdów, które brały udział w wojnie w Czeczenii. Jako, że swoją przygodę z modelarstwem zacząłem niedawno będę wdzięczny za wasze opinie i komentarze w miarę jak budowa i malowanie będzie postępować. Mam natomiast pytanie zanim kupię farby. Czy ten zestaw kolorystyczny byłby odpowiedni? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Jeśli mają być kolory jak na rysunku z pudła to ten zestaw będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Nie śpiesz się i wrzucaj często aktualizacje dzięki temu każdy będzie w stanie na czas zareagować jeśli coś pójdzie nie tak. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi