Prozak Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Witam,Kupie częśći do B-25 z Italeri (Accurate Miniatures) 1/48 .Najbardziej są mi potrzebne gondole silników.obudowy silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 To są newralgiczne części modelu, raczej nie wydaje mi się aby ktoś chciał się tego pozbyć. Napisz natomiast do Italeri, za opłatą wyślą Ci ramki/ramkę z brakującymi częściami. Powinno wyjść taniej niż kupowanie nowego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSCUD Napisano 24 Lutego 2022 Share Napisano 24 Lutego 2022 Cześć - jak sprawa aktualna to napisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekB Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Nie wiem który model Ty masz i o który element Ci faktycznie chodzi - czy o faktyczną obudowę/owiewkę silnika (cowling) czy o znajdującą się za nią komorę podwozia głównego. Jeśli o to pierwsze, to w modelach Italeri ten element jest podobno źle zwymiarowany. Jeśli Ci go brakuje to może lepiej kupić poprawnie zwymiarowany element żywiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi