Staryfajter1954 Napisano 23 Lutego 2022 Share Napisano 23 Lutego 2022 19 godzin temu, bart207skw napisał: Mistercraft rules!!! Tylko zamiast narzekać i płakać, że to nie jest najnowsza TAMIYA trzeba się pogimnastykować i skleić jakiś model z Miater Crafta. To modele dla hardcorowców ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 W dniu 22.02.2022 o 11:25, bart207skw napisał: Mistercraft rules!!! Nie lubię tej firmy, ale bardziej nie lubię malkontentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 13 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Tylko zamiast narzekać i płakać, że to nie jest najnowsza TAMIYA trzeba się pogimnastykować i skleić jakiś model z Miater Crafta. To modele dla hardcorowców ! Nie wiem dla kogo są te modele. Teraz już nawet kalkomanie są słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 23 Lutego 2022 Share Napisano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, Arghon napisał: Nie wiem dla kogo są te modele. Teraz już nawet kalkomanie są słabej jakości. Kalkomanie w modelach Mister Crafta od dawien dawna były słabej jakości i są one takie nie od teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 23 Lutego 2022 Share Napisano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, Arghon napisał: Nie lubię tej firmy, ale bardziej nie lubię malkontentów. Ja tez nie znoszę malkontentów, którym jak byle jakiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 25 Lutego 2022 Autor Share Napisano 25 Lutego 2022 Trochę go przybrudziłem. Resztę załatwię pigmentami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 22 godziny temu, Arghon napisał: Trochę go przybrudziłem. Resztę załatwię pigmentami. Bardzo dobrze to wygląda ale po zakończeniu prac nałóż półmat albo mat bo te maszyny nie są błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 7 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Bardzo dobrze to wygląda ale po zakończeniu prac nałóż półmat albo mat bo te maszyny nie są błyszczące. Wiadomo, model jest cały czas w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Następna 72 z MC której nie należy się wstydzić. Za umiejętności modelarskie: @Arghon : szacun, tak trzeba pokazywać modelarstwo, chciałbym tak umieć. Lajka wrzucę jak mi forum odblokuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 39 minut temu, myszaty napisał: Następna 72 z MC której nie należy się wstydzić. Za umiejętności modelarskie: @Arghon : szacun, tak trzeba pokazywać modelarstwo, chciałbym tak umieć. Lajka wrzucę jak mi forum odblokuje. Dziękuję. Model można wykonać o wiele lepiej, na nowo trasując linie podziału, dodawać zróżnicowanie poszycia, nitować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 6 minut temu, Arghon napisał: wiele lepiej, na nowo trasując linie podziału, dodawać zróżnicowanie poszycia, nitować... Można oczywiście, ale tu pokazałeś że na start wcale nie trzeba cisnąć by wyszła fajna miniaturka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi