Haluś Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Chciałbym Wam zaprezentować ostatnio skończonego Blitza z Italerki. Był to mój pierwszy model malowany aerografem oraz pierwszy model gdzie zrobiłem washa. Próbowałem robić też obicia ale wyszły tak beznadziejnie , ze byłem zmuszony je usunąć Aktualnie jestem w trakie tworzenia dioramki na której wyląduje Blitz Zdjęcia: Liczę na Wasze komentarze oraz porady co można jeszcze zmienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Model ładny bardzo mi się podoba chociaż wydaje mi się że ten model jest taki trochę nudny ale może jak będzie diorama to będzie ciekawie... A tak na ogół to wszystko spox... Ps. Czy koła są tak na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Bardzo ładna i czysta robota, poradziłeś sobie nawet z szybami które są trudne - przednia szyba pierwsza klasa za czystość. Można by spróbować wykonać imitację uszczelek szyb z czarnej izolacji kabelka telefonicznego. Wspaniały punkt wyjścia do spokojnego waloryzowania. Jedyny słabszy punkt to zbyt wystający rant felgi na tylnej osi - warto przy montażu czasem popatrzeć na zdjęcia oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam. Ladnie pomalowany i wycieniowany, ale pomimo brudno szarego koloru jest za malo brudny, szczegolnie paka. Troche bym powalczyl w tym temacie i bedzie superowsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam ! Bardzo dobrze, że wystartowałeś z aerografem... teraz może być już tylko lepiej Model bardzo ciekawy, choć pustki nadaje fakt, że nie ma żadnych oznaczeń.... choćby tablic rejestracyjnych... Jeśli będziesz potrzebował jakiś rad... pisz na pw. na pewno odpiszę ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haluś Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Model bardzo ciekawy, choć pustki nadaje fakt, że nie ma żadnych oznaczeń.... choćby tablic rejestracyjnych... Tablice rejestracyjne są A co do innych oznaczeń to nie miałem żadnych , które by pasowały do okresu Warszawy z roku 1942 Dzięki za pozytywną ocenę a w razie jakiś problemów na pewno napisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Model + moja ocena = super model + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Skoro masz aerograf to może żadszą farbą przykurz szybki bo wg mnie za bardzo się odcinają od reszty,są za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haluś Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 A jakim kolorem je przykurzyć? Jakiś piaskowy czy może coś ciemniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 od jasnych żółci po brązy , zależnie jaki chcesz efekt uzyskać,popróbuj na kartce pomalowanej pz grau,sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi