jpl Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 Tym razem maszyna aliancka. Znany już chyba wszystkim "Mustang" z Army Hobby. Na początku nieco o historii, no i inbox. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Marca 2022 Autor Share Napisano 18 Marca 2022 Zaczynamy sklejanie. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Posłuchałem sobie wstępu do relacji. Zupełnie OK. Ale wkradł się tam pewien błąd. Rzucony mimochodem, może z rozpędu, ale jednak. Wprawdzie producent, o ile wiem, nigdzie o tym nie mówi, ale mam wrażenie, że spora część odbiorców zestawu przyjmuje ten błąd z założenia. Wspominam o tym bo to w sumie ciekawostka. James Howard w swoim słynnym locie, gdy samotnie bronił B-17 nie leciał prezentowanym w zestawie Ding Hao!. W owym czasie taki samolot w ogóle nie istniał. Howard dysponował wtedy swoim samolotem z taką właśnie nazwą Ding Hao!, ale to była inna fura, inaczej malowana. A to nie koniec. Bohaterskie starcie pilot odbył w 'pożyczonym' P-51. Także, gdyby ktoś chciał zbudować model samolotu, który przyczynił się do otrzymania przez Howarda MoH, nie znajdzie odpowiednich oznaczeń w zestawie . Nie wiem, czy w ogóle ktoś to produkuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Marca 2022 Autor Share Napisano 25 Marca 2022 A, to dzięki za wyjaśnienie. Tymczasem ciąg dalszy budowy. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Tym razem malowanie. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2022 To teraz kalkomanie. Jeszcze trochę muszę nad nimi popracować. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2022 No to gotowe. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi