michal78 Napisano 21 Marca 2022 Napisano 21 Marca 2022 Od roku nic tu nie wstawiałem. F-22 od Trumpetera, raczej średnio udany.... 2 Cytuj
lejgo_inc Napisano 1 Kwietnia 2022 Napisano 1 Kwietnia 2022 Jest dobrze . Nie dałeś zestawowi szans na pokazanie słabych stron. Cytuj
michal78 Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Napisano 2 Kwietnia 2022 11 godzin temu, lejgo_inc napisał: Jest dobrze . Nie dałeś zestawowi szans na pokazanie słabych stron. Dzięki, wydaje mi się że tradycyjnie (mój stały błąd) trochę przesadziłem z washem i innymi "brudzeniami". W jakimś leciwym F4 by to przeszło ale F-22 są przeważenie bardziej sterylne. Cytuj
mandrivecs Napisano 2 Kwietnia 2022 Napisano 2 Kwietnia 2022 Jeśli dasz radę jeszcze wytrzeć wash, którego nadmiar przerodził się w smugi brudu to będzie ok. Cytuj
michal78 Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Napisano 2 Kwietnia 2022 Na to zbyt późno, na wierzchu jest już lakier mat jako ostatnia warstwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi