michal78 Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Od roku nic tu nie wstawiałem. F-22 od Trumpetera, raczej średnio udany.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Jest dobrze . Nie dałeś zestawowi szans na pokazanie słabych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 11 godzin temu, lejgo_inc napisał: Jest dobrze . Nie dałeś zestawowi szans na pokazanie słabych stron. Dzięki, wydaje mi się że tradycyjnie (mój stały błąd) trochę przesadziłem z washem i innymi "brudzeniami". W jakimś leciwym F4 by to przeszło ale F-22 są przeważenie bardziej sterylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Jeśli dasz radę jeszcze wytrzeć wash, którego nadmiar przerodził się w smugi brudu to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 Na to zbyt późno, na wierzchu jest już lakier mat jako ostatnia warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi