Krzychu126 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Cieszę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Cześć!! Kasiu który to Twój model bo widzę, że bardzo dobrze radzisz sobie Jeżeli model ciężarówki to drugi. A jeśli chodzi o inne modele razem wzięte to.... hmmm dużo ich. Ale wracam do mojej relacji. Oto co dziś zrobiłam skleiłam tylne podwozie (zawieszenie), przykleiłam do silnika kilka gratów, wkleiłam silnik do ramy oraz pomalowałam podkładem kilka części. Wszystko widoczne jest na zdjęciach. A oto i one: No i jak Wam się podoba Pozdrowionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Ekhm...że tak powiem...wyrażę się dość niekonwencjonalnie...normalnie...wyczes z wypasem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 NO no , prace idą na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Hej!! Dalszy ciąg budowy mojego Petka. Pomalowałam chłodnice jakieś rurki oraz wydech. Tak to mniej więcej wygląda: Powoli zaczynam bawić się z wnętrzem (jak widać posklejana jest także kabina oraz sleeper). Niedawno pomalowałam pierwszą warstwę farby. A dziś skleiłam chłodnice, Którą przykleiłam do ramy i jeszcze kilka innych części, przykleiłam wydech. Tak to mi wyszło: Pomalowałam drugi raz wnętrze. Skleiłam drugą część wydechu czyli chromowane rury wydechowe: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Wnętrze, ciąg dalszy czyli to co dziś zrobiłam: (Halo jest tam ktoś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Jest jest , Kruger czuwa :P . No lakierem czerwonym jestem zadowolony , ale ta tapicerka taka pochlapana to specjalnie ? mnie sie nei podobba ... ale to twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Cieszę się że chociaż ktoś czuwa. Cieszę się że Ci się podoba, ale nie jeszcze nie malowałam lakierem. Tapicerka celowo ochlapana. . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Nie tylko Kruger czuwa Kabina wygląda jak malowana, dopóki nie przeczytałem w Twoim poście, że kabina jeszcze nie jest pokryta lakierem, byłem święcie przekonany, że właśnie tak było A wnętrze jak dla mnie bomba Pozdrawiam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 Witam! Prace powoli idą naprzód. Dziś znów kombinowałam z wnętzrzem. Pomalowałam łóżko oraz skleiłam sleeper i kabinę wraz z wnętrzem. Mniej więcej tak wyglądają efekty mojej dzisiejszej pracy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Kołderka w romby wygląda bardzo stylowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Nie no, kołderka po prostu klasa! Ogólnie wnętrze bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Mnie również sie podoba . Adize napisała poprawnie kołderka , jedyna osoba która zrobiłą to w ostatnim czasie , bo z tego co zauważyłem 2 razy że ludzie piszą "kordła" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Witam! Dziś pomalowałam karoserię oraz kilka innych części podkładem. Wszystko widoczne jest na tych oto dołączonych zdjęciach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Malowania ciąg dalszy tzn. pomalowana karoseria czerwoną farbą błyszczącą i inne częściochy, co widać na zdjęciach. Skleiłam także zbiorniki paliwa. Achaaaa!.... Dzięki za komentarze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 No nareście pomalowałam ostatnią warstwę farby teraz tylko polerowanie. A oto zdjęcie: A tu co udało mi się zdziałać gdy już pomalowałam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 I znowu tylko ja pisze. Prace nad ciężarówką powoli dobegają końca. Dziś pomalowałam kilka szczegółów (mam nadzieję że już nic nie będę musiała malować) oraz przykleiłam to coś pod siodło i kratkę za kabiną. Oto zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 "To coś pod siodło" to łoże siodła . Modelik się prezentuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Witaj!! Jestem tego samego zdania co kolega Bilonzo, a zamiast piwa (jak wszyscy) dam buziaki!! Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No tylko teraz zauważyłem pociągnięcia pędzlem na kaście. Pozatym jest naprawdę bardzo ładnie. A ja ciacho Ci odpalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Powiem ci, że do posta z 7 lipca byłem pod dużym wrażeniem, jeśli chodzi o jakość wykonanej przez Ciebie pracy, teraz natomiast mam mieszane uczucia. Ten pomysł z pochlapanymi fotelami i tapicerką jakoś do mnie nie przemawia, malowanie kabiny nawet ujdzie, ale te obwódki dookoła drzwi (świetny pomysł ) musisz koniecznie poprawić. Trzymam kciuki za dalszy etap prac, w szczególności nie mogę się doczekać jak w końcu osadzisz budę na ramie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Bardzo, bardzo ładnie Ci idzie, ta kabina. Oby tak dalej Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Prace idą naprzód. Dziś udało mi się przykleić kilka części tzn. przykleiłam zbiorniki paliwa do ramy, wkleiłam szyby do kabiny oraz skliłam maskę. Do opisu dodaje oczywiście te oto zdjęcia: Jutro postaram się zrobić coś więcej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Model prezentuje się bardzo przyzwoicie. Cały na pewno będzie robił wrażenie. Bardzo podobają mi się uszczelki. Na żywo prezentują się zapewne jeszcze lepiej niż na zdjęciach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi