Kasia Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witam!! Właśnie rozpoczynam budowę nowego modelu jakim jest Peterbilt 377 A/E firmy Italeri w skali 1/24. Do mojej krótkiej wypowiedzi na temat modelu dołączam zdjęcia pudła oraz jego zawartości i oczywiście kilka fotek z rozpoczęcia budowy. A to początek budowy: sklejona rama, silnik i inne graty pomalowany podkład, złożone koła. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Mam ten sam model w magazynku wiec chętnie będę zagladał do Twojego tematu, a tymczasem życzę powodzonka w budowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kolejna przedstawicielka płci pieknej w naszym gronie Witam serdecznie Narazie wszystko wygląda fajnie, ale postaraj się robic bardziej szczegółowe zdjęcia (zbliżenia), bo na takich ogólnych robionych z daleka mało co widać. Czekam na dalszy postęp prac Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witam koleżankę!! Mam takiego Peta ale z Revella i powiem że to jest praktycznie to samo tylko w pudełku innej firmy. Różni się tylko tym że mój nie ma owiewki na dachu. Ogólnie to model bardzo przyjemnie mi się sklejało i jeśli by koleżanka chciała mogę pokazać foty mojego cuda Pozdrawiam i powodzenia!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witaj Kasiu, też mam tego Petka, sklejałem go już dosyć dawno, ale będę się przyglądać twojej budowie, jak Ci idzie. Służę wszelkimi poradami w tej dziedzinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ja również witam i chętnie będę Cię "podglądał" bo bardzo mnie interesuje wykonanie modeli cywilnych przez kobitki.. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 To ja też zasiadam w gronie widzów. Zamówił ktoś pop-corn? ;) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Pop corn mają przynieść jutro, bo skończył się w hurtowni Zasiadam w ostatnim rzędzie i będę obserwował relację, bo nigdy nie wiadomo co się sklei w przyszłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witam Cię Kasiu ;) , zasiadam koło Miqsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milmak Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Zasiadam razem z wami, lecz w przeciwienstwie do was pop corn juz mam :P:P P.S. Mam taki model lecz nie calkim udany bo z papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kruger będziemy rzucać popcornem w przednie rzędy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kruger będziemy rzucać popcornem w przednie rzędy No a jak , chłopaki z przednich rzędów trzymajcie sie xD . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 To ja się gdzieś przesiadam, bo jak zwykle jestem w krzyżowym ogniu - czyli w środkowym rzędzie... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banshee777 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 To ja poproszę miejsce w budce suflera. Wszelkie odpowiednie malowania odpowiadające oryginałowi, zdjęcia, rady itp. - wal śmiało . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Witam!! To ja życze kolegom smacznego pop-cornu i przedstawiam kolejną część mojej relacji. Pomalowałam ramę na szaro, silnik na żółto i kilka innych części widocznych na zdjęciach. Ogólnie to model bardzo przyjemnie mi się sklejało i jeśli by koleżanka chciała mogę pokazać foty mojego cuda To ja poroszę o kilka fotek. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Witam ponownie!! Mam fotki dla Ciebie... A tu silnik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 Cześć! Dzięki za zdjęcia, fajny Petko podoba mi się, świetnie Ci wyszedł. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted June 27, 2008 Super Moderator Share Posted June 27, 2008 Cześć Kasia. Będę śledził twoją relację, z ogromną ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 No jak narazie ładnie wszystko pomalowane Powodzonka w dalszych pracach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 Witam ponownie! Kolejny etap budowy mojej ciężarówki. Skleiłam ramę i silnik pomalowałam kilka części do silnika itp. Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milmak Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Super Ci idzie budowa petka... xD Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 No no no koleżanko...jestem pod wrażeniem czystości wykonania i dobrego malowania Czekam na więcej Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Kasiu który to Twój model bo widzę, że bardzo dobrze radzisz sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ten niebieski to mój Mistrzu... Tak tylko pokazałem... Pozdrawiam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ten niebieski to mój Mistrzu...Tak tylko pokazałem... Wiem, Twój model też mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts