Kasia Napisano 22 Lipca 2008 Autor Share Napisano 22 Lipca 2008 Witam! Na początek dziękuję za miłe komentarze . No i powolutku zbliżamy się do końca budowy. Dziś nakleiłam kalki i przykleiłam kilka małych części. A oto i zdjęcie: Oczywiście nie mogło zabraknąć przymiarki: Mam nadzieję że jutro uda mi się skończyć prace nad modelem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Przymiarka prezentuje się wybornie Kalki na tym modelu są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Nieżle Ci to idzie Kasiu, lakierek na masce jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Witam! Właśnie dzisiaj skończyłam sklejać mojego Petka. Oto jak mi wyszedł: Gdy już wstawię zdjęcia do galerii dam znać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Jak na kobiete...jak na pierwszy model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Brawo Kasiu Mi się bardzo podoba. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Mnie sie podoba wiec browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Nieźle Ci wyszedł ten "amerykaniec" , ja do takiej wprawy jeszcze musze dużo modeli zrobić, swoja drogą pierwszy raz widze płeć przeciwną bawiącą sie w modelarza Czekamy na nastepne modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Model super Gratuluję wykonania swoja drogą pierwszy raz widze płeć przeciwną bawiącą sie w modelarza Jeszcze kilka innych dziewczyn jest na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Gratulacje, Kasiu. Co następnego szykujesz na warsztat? Bo pewnie znów będzie miło popatrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 O modelu napisze coś więcej jak będzie w galerii natomiast mam pytanie: co ze światłami na dachu? tak zostawiasz czy będą pomarańczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 Witam! Dzięki za miłe komentarze. Co następnego szykujesz na warsztat? Bo pewnie znów będzie miło popatrzeć. No cóż... pewnie ta odpowiedź zaskoczy kolegów i koleżanki iż mój następny model jaki szykuję na warsztat to F-117 Nighthawk. co ze światłami na dachu? tak zostawiasz czy będą pomarańczowe? Światła na dachu raczej tak zostaną. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 pewnie ta odpowiedź zaskoczy kolegów i koleżanki iż mój następny model jaki szykuję na warsztat to F-117 Nighthawk.Zaskoczyła i to jak najbardziej pozytywnie! Będę się przypatrywał, bo pewnie zrobisz go lepiej, niż ja niegdyś swoje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 28 Lipca 2008 Autor Share Napisano 28 Lipca 2008 Witam! Model można już zobaczyć w galerii. A oto link: viewtopic.php?p=123915#123915 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi