Fixer Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 (edytowane) Prototyp chińskiego myśliwca piątej generacji Chengdu J-20. Malowanie i brudzenie na podstawie skąpej dokumentacji zdjęciowej dostępnej w necie. Uprzedzając komentarze - wnęki podwozia i dysze tak właśnie wyglądały w oryginale. Edytowane 24 Marca 2022 przez Fixer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Bardzo ładne wykonanie. Podoba mi się. Nie robiłem żadnych porównań ale odnoszę wrażenie że podwozie główne tej konstrukcji jest wyjątkowo mocno przesunięte do przodu. Czy faktycznie tak jest czy też mam jakieś złudzenie? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 24 Marca 2022 Autor Share Napisano 24 Marca 2022 (edytowane) @EndrjuFaktycznie, ale zerknąłem teraz na F-22, F-35 i J-31 i też mają podwozie główne przesunięte do przodu, chociaż w mniejszym stopniu . Może środek ciężkości wypada w komorach uzbrojenia? Edytowane 24 Marca 2022 przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi