perdidos Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Byłem ostatnio przejazdem w mym domu, i przy tej okazji, zrobiłem kilka fotek temu- co zdarzyło mi sie zrobić dawniej- gdy zajmowałem sie ´´na poważnie´´ modelarstwem. Na początek, taki maluszek... Proszę wybaczcie mi plamki matrycowe... przy f-32, widać dosłownie wszystkie drobiny kurzu... może kiedyś sie przełamię, i wyczyszczę matryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam! Jak na 1/144, to wyszło Ci bardzo ładne cacuszko. Fektycznie ten kurz nieco psuje ogólne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Ładny jak na takie maleństwo. Fajnie ci wyszły zdjęcia bo z perspektywy zdjęcia wygląda jakby był większy. Widziałem kiedyś tornado w skali 1:144 to mógł się on zmieścić w dłoni(był bodajże z matchboxa albo revell i miał jeszcze ruchome skrzydła zmiennej geometrii ). P.S. Teraz jak się przyjrzałem bliżej to cała masa kurzu na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Ooo, miałem kiedyś w łapkach to Tornado Revella. Naprawdę dobre opracowanie... wklęsłe linie podziału- tak jak w tym Rafale. A kurz, to istotnie jest... zdjecia robiłem w biegu, i zapomniałem go usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 No piękne cacuszko wyszło ! Takie malutkie a ile radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Małe może być piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi