perdidos Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Byłem ostatnio przejazdem w mym domu, i przy tej okazji, zrobiłem kilka fotek temu- co zdarzyło mi sie zrobić dawniej- gdy zajmowałem sie ´´na poważnie´´ modelarstwem. Na początek, taki maluszek... Proszę wybaczcie mi plamki matrycowe... przy f-32, widać dosłownie wszystkie drobiny kurzu... może kiedyś sie przełamię, i wyczyszczę matryce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Witam! Jak na 1/144, to wyszło Ci bardzo ładne cacuszko. Fektycznie ten kurz nieco psuje ogólne wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ładny jak na takie maleństwo. Fajnie ci wyszły zdjęcia bo z perspektywy zdjęcia wygląda jakby był większy. Widziałem kiedyś tornado w skali 1:144 to mógł się on zmieścić w dłoni(był bodajże z matchboxa albo revell i miał jeszcze ruchome skrzydła zmiennej geometrii ). P.S. Teraz jak się przyjrzałem bliżej to cała masa kurzu na nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perdidos Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Ooo, miałem kiedyś w łapkach to Tornado Revella. Naprawdę dobre opracowanie... wklęsłe linie podziału- tak jak w tym Rafale. A kurz, to istotnie jest... zdjecia robiłem w biegu, i zapomniałem go usunąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 No piękne cacuszko wyszło ! Takie malutkie a ile radości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falcon Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Małe może być piękne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts