Pan_Cerny Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) Tacy żołnierze kiedyś byli dostępni jako oddzielny zestaw lub w w komplecie z ciężarówką. W zestawie T-72 z Amusing Hobby jest żołnierz ze służb regulacji ruchu. Może go ktoś nie potrzebuje? pzdr Marek Edytowane 29 Marca 2022 przez Pan_Cerny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Mam takiego z Amusing, ale najwcześniej dam radę go wyciąć w weekend. Jak co to proszę o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Są jeszcze dwie dostepne w PL Valkyrie Miniatures 35030 NVA(Nationale Volksarmee) Border Guards with K9 Dog - 1980 Era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 14 godzin temu, johnrambo napisał: Są jeszcze dwie dostepne w PL Valkyrie Miniatures 35030 NVA(Nationale Volksarmee) Border Guards with K9 Dog - 1980 Era Widziałem ten zestaw, jest ok, ale pieruńsko drogi. I niestety dwuosobowy. A tak naprawdę to tam tylko ludek z psem jest godny uwagi, oficer jest bardzo przeciętny. Ale dzięki pomocy Janusza Bulik58 i Irka Imt jest duża szansa, że wejdę w posiadanie żandarma z Amussing Hobby. Co bardzo mnie cieszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi