krzychu83 Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć Szukam zdjęć lub rysunków/schematów komory silnika ZIS-5, a zwłaszcza ściany grodziowej . Mam radzieckiego mauala do nich, ale i tam nie ma żadnego schematu czy rysunków jak tam to wygląda dokładnie. Jest wiele "walkroundow" , ale silnika i całej jego komory jest jak na lekarstwo. Potrzebuję dorobić tam parę drobiazgów. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Jeśli mogę coś podpowiedzieć to ZiS-5 mają na Cytadeli w Poznaniu. Chyba masz blisko. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Tak, wiem, pewnie jakbym nic nie znalazł, to bym podjechał (kwestia czy mają go kompletnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Próbowałeś wrzucić w Google frazę двигатель ЗИС-5 lub двигатель ЗИС-6? Jak nie próbowałeś to spróbuj. Andrzej, Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 To chyba to: http://www.armchairgeneral.com/rkkaww2/galleries/trucks/ZIS_5.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Kwietnia 2022 Share Napisano 21 Kwietnia 2022 W dniu 5.04.2022 o 14:11, krzychu83 napisał: Tak, wiem, pewnie jakbym nic nie znalazł, to bym podjechał (kwestia czy mają go kompletnego) Tak jest kompletny i na chodzie jeździ o własnych siłach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi