Zamir Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 (edited) Witam wszystkich! Przyszedł moment słabości i chciałem ...... Do tej pory kleiłem tylko niemieckie IIWW.Poniżej model t-64 Skifa do tego blaszki edzia. Może zdjęcia nie najlepsze ale poznaję swoją cyfrówkę. Poproszę o łagodny wymiar kary Edited November 2, 2009 by Guest Quote
szesnastak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ekstra model. Czysto sklejony, bardzo ładnie pomalowany I fajna dioramka do niego A on jest w skali 1:35 Quote
Zamir Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 No tak o tym zapomniałem tak skala to 1:35 Quote
Grzegorz Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Fajne... jednak podstawki dużo dają dla wizualnego efektu... Quote
gulus Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Przyszedł moment słabości Trzymaj się tej słabości, z chęcią bym jeszcze pooglądał inne "chwile Twojej słabośi". Rosyjskie (ten akurat Sowiecki) czołgi są majestatyczne, a Twój model fajnie to pokazał (przynajmniej dla mnie). Quote
ShaDow FoX Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 moja standardowa wypowiedz jak dla mnie za czystsy ale ogolnie jest ok, fajna dioramka Quote
Paweł Czarnocki Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witaj. Model piękny. Cacy !! Ja też sklejam współczesne graty. Teciak jest elegancki. Pięknie sklejony, lekko ukurzony. No miód na serce. A gąski dałeś z zestawu te gumowe? Przykurzone fajnie. No jeśli to jest Twój pierwszy model to jakie będą następne? MISTRZOWSKIE !!!! Brawo. Tak trzymaj i sklejaj współczesne. Ja teraz robię T-80 z Dragona. Za model daję 5+ i za dioramkę też. Pozdrawiam Paweł Quote
Marcintosh Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A jak ten czolg sie na tej zielonej trawce znalazl, skoro nie widac zadnych sladow po gasienicach? Quote
Zamir Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Trawa to gotowy wyrób z Heki i ma swoją grubość. Próbowałem odcisnąć ślady gąsek ale musiałbym chyba użyć prawdziwego by coś zostało ewentualnie bawić się w wycinanie trawki , nasypanie w to miejsce piachu i zrobienie śladów. Tak właśnie zrobiłem w miejscach gdzie trochę widać ziemi. Może kiedyś tak zrobię. Quote
Zamir Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 A gąski dałeś z zestawu te gumowe? Tak Pawle dałem te z modelu. Miałem też pojedyncze ze skifa ale po kilku ogniwach dałem sobie spokój I dziękuję za pozytywne opinie to motywuje do pracy. Na tapecie teraz T-72 G/M Dragona (prosto z pudła) Quote
Zamir Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Model piękny, z czego wykonałeś to drzewko?? Drzewko, choinka ...... to zakup z allegro Quote
imek46 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Taaa całkiem fajna chwila słabości ci wyszła.Ja też czasami robię sobie odskocznie od modeli pojazdów amerykańskich.Oczewiście drugowojennych.Ostanio podobaja mi sie te pudełkowate transportery M-113.Mam juz dwa w swojej kolkcji.Pozdrawiam IZ Quote
Zamir Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Widać że to sprzęt latajacy . może rozwiniesz swoją myśl. Quote
Guest Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Tak zazartowalem tylko bo fajny jest . Chodziło mi o ta trawkę na poczatku nie naruszoną przez gasienice . Ale całość spoko. Quote
Zamir Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 trawka coś juz o niej wspominałem To gotowiec z Heki i żeby ją ruszyć musiałbym chyba użyć prawdziwego ale pod gąskami wysypię piachu albo użyję gotowej masy akrylowej (nawet o tym dziś myślałem ale mi się nie chce ) i będzie ruszona Quote
Recommended Posts