Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich!

Przyszedł moment słabości i chciałem ...... Do tej pory kleiłem tylko niemieckie IIWW.Poniżej model t-64 Skifa do tego blaszki edzia. Może zdjęcia nie najlepsze ale poznaję swoją cyfrówkę.

3c2857550f11d480med.jpg

1d207d0aa828f47dmed.jpg

9e28f501cba80dedmed.jpg

640eab3f07c8003fmed.jpg

88f47f3025bfdfd5med.jpg

0b692df5cc22f327med.jpg

Poproszę o łagodny wymiar kary

Edited by Guest
Posted

Ekstra model.

Czysto sklejony, bardzo ładnie pomalowany

I fajna dioramka do niego

A on jest w skali 1:35

Posted
Przyszedł moment słabości

Trzymaj się tej słabości, z chęcią bym jeszcze pooglądał inne "chwile Twojej słabośi".

Rosyjskie (ten akurat Sowiecki) czołgi są majestatyczne, a Twój model fajnie to pokazał (przynajmniej dla mnie).

Posted

moja standardowa wypowiedz jak dla mnie za czystsy :D ale ogolnie jest ok, fajna dioramka

• 2 weeks later...
Posted

Witaj.

Model piękny. Cacy !! Ja też sklejam współczesne graty. Teciak jest elegancki. Pięknie sklejony, lekko ukurzony. No miód na serce. A gąski dałeś z zestawu te gumowe? Przykurzone fajnie. No jeśli to jest Twój pierwszy model to jakie będą następne? MISTRZOWSKIE !!!! Brawo. Tak trzymaj i sklejaj współczesne. Ja teraz robię T-80 z Dragona.

Za model daję 5+ i za dioramkę też.

Pozdrawiam

Paweł

Posted

Trawa to gotowy wyrób z Heki i ma swoją grubość. Próbowałem odcisnąć ślady gąsek ale musiałbym chyba użyć prawdziwego by coś zostało ewentualnie bawić się w wycinanie trawki , nasypanie w to miejsce piachu i zrobienie śladów. Tak właśnie zrobiłem w miejscach gdzie trochę widać ziemi. Może kiedyś tak zrobię.

Posted
A gąski dałeś z zestawu te gumowe?

Tak Pawle dałem te z modelu. Miałem też pojedyncze ze skifa ale po kilku ogniwach dałem sobie spokój

I dziękuję za pozytywne opinie to motywuje do pracy. Na tapecie teraz T-72 G/M Dragona (prosto z pudła)

• 9 months later...
Posted
Model piękny, z czego wykonałeś to drzewko??

Drzewko, choinka ...... to zakup z allegro

Posted

Taaa całkiem fajna chwila słabości ci wyszła.Ja też czasami robię sobie odskocznie od modeli pojazdów amerykańskich.Oczewiście drugowojennych.Ostanio podobaja mi sie te pudełkowate transportery M-113.Mam juz dwa w swojej kolkcji.Pozdrawiam IZ

Posted

Tak zazartowalem tylko bo fajny jest . Chodziło mi o ta trawkę na poczatku nie naruszoną przez gasienice . Ale całość spoko.

Posted

trawka coś juz o niej wspominałem To gotowiec z Heki i żeby ją ruszyć musiałbym chyba użyć prawdziwego ale pod gąskami wysypię piachu albo użyję gotowej masy akrylowej (nawet o tym dziś myślałem ale mi się nie chce ) i będzie ruszona