Zamir Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich! Przyszedł moment słabości i chciałem ...... Do tej pory kleiłem tylko niemieckie IIWW.Poniżej model t-64 Skifa do tego blaszki edzia. Może zdjęcia nie najlepsze ale poznaję swoją cyfrówkę. Poproszę o łagodny wymiar kary Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Ekstra model. Czysto sklejony, bardzo ładnie pomalowany I fajna dioramka do niego A on jest w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 No tak o tym zapomniałem tak skala to 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Fajne... jednak podstawki dużo dają dla wizualnego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 fajne podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Przyszedł moment słabości Trzymaj się tej słabości, z chęcią bym jeszcze pooglądał inne "chwile Twojej słabośi". Rosyjskie (ten akurat Sowiecki) czołgi są majestatyczne, a Twój model fajnie to pokazał (przynajmniej dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 No.... kurna cos w nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 moja standardowa wypowiedz jak dla mnie za czystsy ale ogolnie jest ok, fajna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Witaj. Model piękny. Cacy !! Ja też sklejam współczesne graty. Teciak jest elegancki. Pięknie sklejony, lekko ukurzony. No miód na serce. A gąski dałeś z zestawu te gumowe? Przykurzone fajnie. No jeśli to jest Twój pierwszy model to jakie będą następne? MISTRZOWSKIE !!!! Brawo. Tak trzymaj i sklejaj współczesne. Ja teraz robię T-80 z Dragona. Za model daję 5+ i za dioramkę też. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 A jak ten czolg sie na tej zielonej trawce znalazl, skoro nie widac zadnych sladow po gasienicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 19 Lipca 2006 Autor Share Napisano 19 Lipca 2006 Trawa to gotowy wyrób z Heki i ma swoją grubość. Próbowałem odcisnąć ślady gąsek ale musiałbym chyba użyć prawdziwego by coś zostało ewentualnie bawić się w wycinanie trawki , nasypanie w to miejsce piachu i zrobienie śladów. Tak właśnie zrobiłem w miejscach gdzie trochę widać ziemi. Może kiedyś tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 20 Lipca 2006 Autor Share Napisano 20 Lipca 2006 A gąski dałeś z zestawu te gumowe? Tak Pawle dałem te z modelu. Miałem też pojedyncze ze skifa ale po kilku ogniwach dałem sobie spokój I dziękuję za pozytywne opinie to motywuje do pracy. Na tapecie teraz T-72 G/M Dragona (prosto z pudła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Model piękny, z czego wykonałeś to drzewko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Model piękny, z czego wykonałeś to drzewko?? Drzewko, choinka ...... to zakup z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Taaa całkiem fajna chwila słabości ci wyszła.Ja też czasami robię sobie odskocznie od modeli pojazdów amerykańskich.Oczewiście drugowojennych.Ostanio podobaja mi sie te pudełkowate transportery M-113.Mam juz dwa w swojej kolkcji.Pozdrawiam IZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Widać że to sprzęt latajacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Widać że to sprzęt latajacy . może rozwiniesz swoją myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Tak zazartowalem tylko bo fajny jest . Chodziło mi o ta trawkę na poczatku nie naruszoną przez gasienice . Ale całość spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2007 trawka coś juz o niej wspominałem To gotowiec z Heki i żeby ją ruszyć musiałbym chyba użyć prawdziwego ale pod gąskami wysypię piachu albo użyję gotowej masy akrylowej (nawet o tym dziś myślałem ale mi się nie chce ) i będzie ruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi