bart207skw Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Witam. chciałbym rozpocząć taki oto wątek dotyczący boxartów i wszystkiego co z nimi związane. Chodzi mi o odczucia, wasze myśli, radość i/czy lub irytację, rozżalenie. Mam nadzieję, że admin strony nie będzie miał nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) To tak na początek. jednym z pierwszy modeli MC był ten poniższym Milek. bardzo mi się wtedy podobał a było to jeszcze prze erą Zviezdy i HB. Jak on mi się podobał. Duży i miał polskie kalki. A potem kupiłem następnego w nadziei, że będzie miał takie super uzbrojenie jak na boxarcie i w ogóle. Jakie było moje zdziwienie kiedy nie było tam tego uzbrojenia i poza tym instrukcja to było zwykłe ksero instrukcji czeskiej. Prawie płacz. No i niestety tego błędu do dziś Mistercraft nie naprawił... Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez bart207skw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Myślę, że wartałoby ten wątek przenieś do zupełnie nowego działu ponieważ temat ilustracji na pudełkach Mister Crafta jak i wielu innych producentów są nardzo efektowne i mają przynajmniej niektóre z nich sporą wartość artystyczną. To może być naprawdę fajny i ciekawy wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi