Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam. Obiecałem foty są foty . Volvo pod względem spasowania okrutnie się skleja... Nic nie pasuje tak jak ma . Zderzak nie jest jeszcze przyklejony . Daję tylko cztery fotki, ponieważ jak wiadomo w całej Polsce lub prawie całej panuje okropna, deszczowa pogoda (pogoda modelarska ) . Dość gadania : Wnętrze - fotele są gdzieniegdzie niedoszpachlowane i jeden się miejscami świeci, ale tego w środku kabiny naprawdę nie widać : I ogół : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 No no , ale czy przednie koło nie jest krzywo ;> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Może i jest troszkę krzywo, ale to normalne przy każdym modelu, a zwłaszcza jak stoi na wąskim murku.. Trzeba było uważać, żeby nie spadł. A pozatym koło jest skręcone :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Do prawdy ?? , a ja myślałem ze ono prosto jest I teraz sie dopatrzyłem jakiś zakurzeń na lakierze , nie wiem co mam o tym mysleć , bo raczej show truck nie powinien mieć sladów eksploatacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Mateuszu, to światło odbite od boku modelu a nie ślady eksploatacyjne xD . Sorki. Padało mocno i nie mogłem sobie pozwolić na lepsze fotki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 A volvo będzie takie gołe naboku czy dajesz jakieś klaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Truckerek93 tak, będzie gołe . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Dopuki nie przeczytałem odpoowiedzi Bilonzo też myślałem że lakier jest przybrudzony. Skoro ma to być show truck to przydały by się jakieś kalki I jeszcze jedno, fotele mogłeś pomalować pod kolor tapicerki - było by wszystko w skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Ehhhh... Prace przy Volvie wleczą się bardzo... Pokażę fotki, bo na fotkach wszystko widać . Kabina względem osłon międzyosiowych jest trochę nie równo, ale proszę się tym nie przejmować, bo brakuje tam jednej części do "komina" która to wszystko podpiera. Poprawiłem narazie jeden fotel - Torni jednak z tą skórą coś mnie przekonało : Narazie tylko jeden zaszpachlowany i pomalowany pierścień : Obrysówki starałem się zrobić jak w oryginale: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 No ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Poprawiłem narazie jeden fotel - Torni jednak z tą skórą coś mnie przekonało : No i gra gitara Czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Brawo brawo ... szkoda ze te foty nie pokazują połysku lakieru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Hmmmm te obrysówki na dachu są źle zrobione, bo dziury powinny być zaszpachlowane i po bokach powinno być po jednej obrysówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 miki29021 nie we wszystkich Volvach tak jest, nie we wszystkich . Popatrz sobie na Volva w 1:1 . Gdyby wszystkie tak miały to owszem, zaszpachlowałbym, żaden problem . Mi się podobało z pięcioma obrysówkami, to tak zrobiłem . VOLVO - chwila szukania w google - 10 sekund xD Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Nie no elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Sorki za ten ryfel, ale nie jest przyklejony i przy robieniu fot się zsunął . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi