Majek Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 No to masz przynajmniej jeden problem z glowy z matowym lakierem Humbrola.. Jak sie maluje aero, to trzbe go raczej zdrowo polac, bo jak sie delikatnie napyla, to talk wylazi na wierzch i wrecz na rekazch zostaje, a powierzchnia sprawia wrazenie zakurzonej. Podczas malowania pedzlem tak sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Matowy Humbrola to wynalazek nie z tej ziemi. Ja mieszam go z 15 minut potrząsając puszką. Potem z 5 minut patyczkiem aż nie bezie takiego "gluta" potem rozcieńczam na wodziczkę a i tak potem odprawiam modły żeby dobrze się zmatowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Ja to tego zamówie msze. Powinno pomóc. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Matowy Humbrola to wynalazek nie z tej ziemi. Ja mieszam go z 15 minut potrząsając puszką. Potem z 5 minut patyczkiem aż nie bezie takiego "gluta" potem rozcieńczam na wodziczkę a i tak potem odprawiam modły żeby dobrze się zmatowiło. A ja mam model w buteleczce tacham buteleczką (popmijam fakt że lakier cały czas stoi do góry nogami) potem merdam patyczkiem, na kuniec rozcieńczam white spiritem i maluję, matowieje, ale trzeba naprawdę dobrze wymieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi