Paws Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 na temat akryli Pactry mnie Wasza bardzo interesuje... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Ja używam właśnie tych oto farb i wcale nie jest mi źle fakt trochę słabo kryją i za pierwszym razem robią się zacieki bo jest strasznie rzadka i jak malujesz pierwszy raz przynajmniej ja tak miałem robiły mi się małe zacieki ale szybko to zlikwidowałem i było „git” farby ogólnie z mojego widzenia nie są złe a wręcz przeciwnie jak się dobrze maluje to są fajne PS. Zależy czym będziesz malował areografem możesz nie poradzic i zaschnie na dyszy wiec ... farba ta szybko schnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Maluję głównie tymi farbami, bo nic innego u mnie w mieście kupić nie można. I po 2 latach ich używania przyzwyczaiłem się do nich. Myślę, że nie są najgorsze. Acha, maluję tylko pędzlem. farba ta szybko schnie Jak każdy akryl. Ale są specjalne specyfiki temu zapobiegające (retarderami zwane), które dodaje się do farby. P. S. Ale chyba pytanie zadałeś Pawsie nie w tym dziale, co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 5 Lipca 2006 Autor Share Napisano 5 Lipca 2006 P. S.Ale chyba pytanie zadałeś Pawsie nie w tym dziale, co trzeba. Fakt, mea culpa, vulgo: poprawię się Pozdrawiam! P.S. Dzięki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 zalezy jaka farbka, ja tez ich uzywam i jedne sa zadkie a drugie geste ale ogolnie sa ok, maja jeden duzy plus szybko schna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 ja polecam fajna paleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 rzadkie to one i owszem są, póki się ich dobrze nie rozmiesza... maluję tylko pactrami. jeszcze nie narzekałem. ani przy pędzlu, ani aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 ale sa takie niektore(mysle ze to kwestia wyrobu) ktore mieszam bardzo dokladniewszystko z dna wymieszane a dalej jest zadka, mialem to przy olivedrab, ale to sporadyczne przypadki, ogolnie sa lepsze od emalii (moje zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 7 Lipca 2006 Autor Share Napisano 7 Lipca 2006 Dzięki za opinie, bo aktualnie planuje się "przenieść" z humbrolli na Pactrę.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Mnie wogóle olejne nie ineresują. Tylko trza kase na benzyne estrakcyjną wydawać a tak moża wodą płukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi