jerzy_k Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Kolejny cywil w skali 1/35 - Mitsubishi Fuso Canter z firmy Diopark. Wykonany w wersji nieuzbrojonej - bez ukrytych niespodzianek w postaci wyrzutni rakiet 122 mm, jak przewidział producent Ogólnie przyjemnie się go składało i jest ciekawym uzupełnieniem mojej kolekcji. Za jakiś czas pewnie zrobię kolejnego, w wersji z inną paką. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBourne Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Fajny, ale po co tyle obić? To strasznie nienaturalnie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 To obicia to zamiast podpisu - one mówią: "Malował mnie Jerzy!". Gratulacje, kolekcja rośnie i rośnie! Jeżeli można, ja bym proponował wywalić te tablicę rejestracyjną Bundeswehry. Nawet puste miejsce lepiej by tu pasowało, albo dać kawał tworzywa, że coś tam jest i ubłocić to tak, żeby nie było nic widać, albo dać jakieś liście... To życzę następnych sukcesów, a może już wiadomo co następne na warsztacie będzie? Pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts