jerzy_k Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Kolejny cywil w skali 1/35 - Mitsubishi Fuso Canter z firmy Diopark. Wykonany w wersji nieuzbrojonej - bez ukrytych niespodzianek w postaci wyrzutni rakiet 122 mm, jak przewidział producent Ogólnie przyjemnie się go składało i jest ciekawym uzupełnieniem mojej kolekcji. Za jakiś czas pewnie zrobię kolejnego, w wersji z inną paką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Fajny, ale po co tyle obić? To strasznie nienaturalnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 To obicia to zamiast podpisu - one mówią: "Malował mnie Jerzy!". Gratulacje, kolekcja rośnie i rośnie! Jeżeli można, ja bym proponował wywalić te tablicę rejestracyjną Bundeswehry. Nawet puste miejsce lepiej by tu pasowało, albo dać kawał tworzywa, że coś tam jest i ubłocić to tak, żeby nie było nic widać, albo dać jakieś liście... To życzę następnych sukcesów, a może już wiadomo co następne na warsztacie będzie? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi