KAMIL90 Napisano 30 Maja 2022 Autor Napisano 30 Maja 2022 23 godziny temu, bulik58 napisał: Slychac cos nowego w tym temacie? Aktualnie pracuje nad poprawkami wierzy , czasu mało ostatnio to idzie to powoli . Zamawiał ktoś coś z tego sklepu , planuje zakupić Slat Armor for CDN Leopard 2A6M do mojego modelu od Realmodel https://realmodel.cz/index.php?page=shop.product_details&product_id=463&flypage=garden_flypage.tpl&pop=0&keyword=Leopard+2A6&option=com_virtuemart&Itemid=79&redirected=1&Itemid=79&vmcchk=1&Itemid=79 Cytuj
Fabson93 Napisano 5 Czerwca 2022 Napisano 5 Czerwca 2022 Ja robiłem zakupy, i nie było z nimi problemu. Cytuj
KAMIL90 Napisano 3 Lipca 2022 Autor Napisano 3 Lipca 2022 Niewielki postęp nad modelem. Poprawiłem niektóre błędy z poprzedniej aktualizacji , oraz doszły wrzutnie granatów dymnych, pozostało dodać jeszcze lanicuszki. Doszła reszta dodatków od Real Model , Eduard i AVF club. Mama teraz nadzieję że pracę przyszpieszą choć pora roku nie sprzyja modelowaniu 2 Cytuj
KrzychuP Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Ciekaw jestem tej klatki, ja do swojego zamówiłem waloryzację od RFM. Zastanawiam się lutować czy kleić. Cytuj
patrykd Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Teraz, KrzychuP napisał: Ciekaw jestem tej klatki, ja do swojego zamówiłem waloryzację od RFM. Zastanawiam się lutować czy kleić. Zawsze lepiej lutować. Nic się nie rozpadnie. Nawet po latach Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 Grudnia 2023 Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Swojego kanadyjskiego Leoparda ulepię po taniości z zestawu Hobby Boss 82458 Leopard 2A6M CAN i siatki AK-Interactive 8060 CAMOUFLAGE NET SAND TYPE 1 Całość wyjdzie mniej niż 150 PLN. Edytowane 19 Kwietnia przez robertmodelarz Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 Grudnia 2023 Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Bardzo dziękuję za informację i fotki. Mam książkę ,, Tankograd 008 Canadian Leopard 2A6M CAN " poeksperymentuję na sucho z chusteczką higieniczną nasączoną preparatem Unigrund i na to położę siatkę maskującą. Chusteczkę po wyschnięciu i uformowaniu pomaluję oczywiście farbą w kolorze piaskowym. Edytowane 1 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi