KAMIL90 Napisano 30 Maja 2022 Autor Share Napisano 30 Maja 2022 23 godziny temu, bulik58 napisał: Slychac cos nowego w tym temacie? Aktualnie pracuje nad poprawkami wierzy , czasu mało ostatnio to idzie to powoli . Zamawiał ktoś coś z tego sklepu , planuje zakupić Slat Armor for CDN Leopard 2A6M do mojego modelu od Realmodel https://realmodel.cz/index.php?page=shop.product_details&product_id=463&flypage=garden_flypage.tpl&pop=0&keyword=Leopard+2A6&option=com_virtuemart&Itemid=79&redirected=1&Itemid=79&vmcchk=1&Itemid=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Ja robiłem zakupy, i nie było z nimi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 Niewielki postęp nad modelem. Poprawiłem niektóre błędy z poprzedniej aktualizacji , oraz doszły wrzutnie granatów dymnych, pozostało dodać jeszcze lanicuszki. Doszła reszta dodatków od Real Model , Eduard i AVF club. Mama teraz nadzieję że pracę przyszpieszą choć pora roku nie sprzyja modelowaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Ciekaw jestem tej klatki, ja do swojego zamówiłem waloryzację od RFM. Zastanawiam się lutować czy kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 Teraz, KrzychuP napisał: Ciekaw jestem tej klatki, ja do swojego zamówiłem waloryzację od RFM. Zastanawiam się lutować czy kleić. Zawsze lepiej lutować. Nic się nie rozpadnie. Nawet po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Swojego kanadyjskiego Leoparda ulepię po taniości z zestawu Hobby Boss 82458 Leopard 2A6M CAN i siatki AK-Interactive 8060 CAMOUFLAGE NET SAND TYPE 1 Całość wyjdzie mniej niż 150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Bardzo dziękuję za informację i fotki. Mam książkę ,, Tankograd 008 Canadian Leopard 2A6M CAN " poeksperymentuję na sucho z chusteczką higieniczną nasączoną preparatem Unigrund i na to położę siatkę maskującą. Chusteczkę po wyschnięciu i uformowaniu pomaluję oczywiście farbą w kolorze piaskowym. Edytowane 1 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi