Marcin1990 Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Mam sklejone narazie 2 modele. Są one sklejone bez malowania, szpachlowania itp. Tylko swiatla sa pomalowan Tymi modelami sa SCANIA R i Volvo Fh oczywiscie wszystko Italerii. Mialem jeszcze chlodnie ale moczy sie w krecie. Oczywiscie widac pelna amatorke u mnie. Z reszta sami zobaczycie. Volvo FH 16 : SCANIA R Prosze o oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Pozdrawiam kolejnego miłośnika trucków Już znam Twoje modele z innego forum... Życzę powodzonka w klejeniu następnych, a może te kiedyś wyremontujesz??? Aha! I nie ma się czego wstydzić (już to gdzieś pisałem ), bo modele nie są złe, nie od razu stajemy się mistrzami, a przed Tobą jeszcze dużo dużo nieprzespanych nocy i zarwanych chwil w tej dziedzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Ja sie na tym nie znam. Ten niebieski lepszy a zacznij malować- czym wcześniej tym lepiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Jak na pierwze modele to wcale nie są złe W następnych postaraj się użyć szpachli i farbek, efekt jeżeli nie odrazu to z czasem napewno będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 musze cię pochwalić za odwagę ja modele tez zaczynałem robić bez malowania tak że go go do przodu ale to nic złego ps. scanie chyba robiłeś drugą bo wygląda na ładniej wykonaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Też mi sie tak wydaje. Co do malowania- im wcześniej zaczniesz tym lepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Fajne modele Tylko szkoda że nie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 Scania byla pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 ŁADNE MODELE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 ty dawałes kalkomanie na tą scanie??czy co bo chyba kalkomania to nie jest:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Uzywaj farb lub spreji akrylowych efekt będzie napewno lepszy pozdrowionka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 ty dawałes kalkomanie na tą scanie??czy co bo chyba kalkomania to nie jest:>Widac ze to kalki bo widac kontury kalkomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Kolego jeżeli to są twoje pierwsze modele to gratuluje :-)) Ładnie wyszły. Wiadomo z czasem zaczniesz malować poszczególne części farbami, ale do tego już potrzeba wielu sklejonych modeli i wiele czasu i cierpliwości, a przede wszystkim zmysł :-))))) GRATULACJE :-))) Do boju :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi