krys Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Zgodnie z obietnicą przedstawiam MiGa-21MF n/b6504 z Muzeum Lotnictwa w Krakowie. CDN Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 CD PS W tych 2częściach jest 232zdjęc do piątku powinienem jeszcze wstawić ok.40zdjęć MIG-21 n/b 4242(nie wiem jaka to wersja) i ok.115 MIGa-21 n/b 9349 (wersji też nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Az mi szkoda tych samolotów... Żeby tak je zaniedbać, co za ludzie, gdzie cywilizacja... A sorka, pieniędzy brak na hangar... One powinny być na "błysk" zrobione, a nie takie ledwo się trzymające kupy... Ale może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Przynajmniej modelarze mają powód, żeby poćwiczyć ślady eksploatacji, wash i inne pastele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Proszę mi pokazać zdjęcia zadbanych ,zakonserwowanych 21Bisów ,tych które zostały wycofane z eksploatacji z 41elt.Stoją take piękne przed hangarem-aż sie serce raduje-41elt-i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Pare fotek malborksich bisów Bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Złudne wrażenie,to tylko fotografie,rzeczywistość wygląda o wiele gorzej.Nie wierzycie chyba w sytuację, iż samoloty stoją pod chmurką czwarty rok i nic sie z nimi nie dzieje.Samoloty przejeła Agencja Mienia Wojskowego i ma zamiar je spieniężyć,a na razie stoją i gniją i pies z kulawą nogą się nimi nie interesuje.Musielibyście zobaczyć jak te niegdys piękne maszyny wyglądają z bliska.One tak stoją cały rok niezakryte.Tak a propo tez mnie szlag trafia bo na 9975 zaczynałem obsługę BISÓW w Zegzru pomorskim.Pozdrawiam miłośników s-tów i nie tylko s-tów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MFR Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Bardziej aktualne foty Malborskich Mig-21 ktory wykonal ostatni lot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Witam . Mój Tata Waldemar Wawer także zaczynał prace w Zegrzu Pomorskim przy obsłudze Samolotu Mig-21bis 9975. Był to rok 1990-1991.I także nie mogę patrzeć na te samoloty . Bo aż łza się kręci w oku. Tyle lat się widziało te samoloty nad Rosnowskim niebem. Z miła chęcią by się zakupiło takiego Mig-a i przed domem sobie postawić i DBAĆ........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi