robertmodelarz Napisano 28 Maja 2022 Autor Share Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Dalsza część zabawy w "korory": Do malowania dziwaka użyję kolorów widocznych na zdjęciu: Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 Idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Maja 2022 Autor Share Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) Pomalowałem!!! Wszyło jakbym malował karuzelę na osiedlowym placu zabaw, resztkami farby z piwnicy, której szkoda wyrzucić. Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Czas pomału kończyć chińczyka na ostro, bo już powoli stygnie......... Pierwsze użycie nowo zakupionego specyfiku Ammo Miga czyli Shadery: Pan Mig Pan Miguel niech trochę sam opowie o nowych szuwaksach: Tak się tego używa do postarzania modelu: A tak działam je na chinolu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 47 minut temu, bulik58 napisał: Czas pomału kończyć chińczyka na ostro, bo już powoli stygnie......... Chyba pospiech byl zlym doradzca , na tej fotce widac iz przy trzonkach nie za bardzo podzialales gdyz widac nie doszlifowane oraz nie domalowane miejsca. To są sęki Z tego trzonki robiłem: Poprawi się i tak wyjdzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 58 minut temu, bulik58 napisał: Trochę wyglądają jak kije bambusowe. Może tak miało być. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Bardzo dziękuję za trafne uwagi i spostrzeżenia. Chyba jednak muszę kupić jakieś szkiełka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Ja się nie gniewam i nie obrażam. Wszyscy wspólnie działamy ku chwale modelarstwa. Dzięki za info, gdzie i za ile można kupić to urządzenie? Edytowane 1 Czerwca 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Mało poręczne, lepiej coś takiego za kilkanaście zł: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Kazdy kupuje pod swoje potrzeby , wazne jest to aby pomagalo nie zaleznie od ceny, marki itp . Ja osobiscie chwale sobie dobre oswietlenie + szklo powiekszajace. A ze kosztuje , trudno jeden model kupie pozniej . To nie chodzi o cenę, ale o wygodę używania. Ale fakt, światełko przydatna rzecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Lupę sobie kupiłem- przyda się przy Merkavie Bardzo przydatne narzędzie. Chinol za trzy dychy........... Zapraszam do galerii: Edytowane 17 Marca 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi