robertmodelarz Napisano 28 Maja 2022 Autor Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Dalsza część zabawy w "korory": Do malowania dziwaka użyję kolorów widocznych na zdjęciu: Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 30 Maja 2022 Autor Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) Pomalowałem!!! Wszyło jakbym malował karuzelę na osiedlowym placu zabaw, resztkami farby z piwnicy, której szkoda wyrzucić. Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz 6 Cytuj
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Napisano 31 Maja 2022 Czas pomału kończyć chińczyka na ostro, bo już powoli stygnie......... Pierwsze użycie nowo zakupionego specyfiku Ammo Miga czyli Shadery: Pan Mig Pan Miguel niech trochę sam opowie o nowych szuwaksach: Tak się tego używa do postarzania modelu: A tak działam je na chinolu: Cytuj
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Napisano 31 Maja 2022 47 minut temu, bulik58 napisał: Czas pomału kończyć chińczyka na ostro, bo już powoli stygnie......... Chyba pospiech byl zlym doradzca , na tej fotce widac iz przy trzonkach nie za bardzo podzialales gdyz widac nie doszlifowane oraz nie domalowane miejsca. To są sęki Z tego trzonki robiłem: Poprawi się i tak wyjdzie: Cytuj
Endrju Napisano 31 Maja 2022 Napisano 31 Maja 2022 58 minut temu, bulik58 napisał: Trochę wyglądają jak kije bambusowe. Może tak miało być. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 31 Maja 2022 Autor Napisano 31 Maja 2022 Bardzo dziękuję za trafne uwagi i spostrzeżenia. Chyba jednak muszę kupić jakieś szkiełka: Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Ja się nie gniewam i nie obrażam. Wszyscy wspólnie działamy ku chwale modelarstwa. Dzięki za info, gdzie i za ile można kupić to urządzenie? Edytowane 1 Czerwca 2022 przez robertmodelarz Cytuj
Seb Napisano 1 Czerwca 2022 Napisano 1 Czerwca 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Mało poręczne, lepiej coś takiego za kilkanaście zł: 1 Cytuj
Seb Napisano 1 Czerwca 2022 Napisano 1 Czerwca 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Kazdy kupuje pod swoje potrzeby , wazne jest to aby pomagalo nie zaleznie od ceny, marki itp . Ja osobiscie chwale sobie dobre oswietlenie + szklo powiekszajace. A ze kosztuje , trudno jeden model kupie pozniej . To nie chodzi o cenę, ale o wygodę używania. Ale fakt, światełko przydatna rzecz. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 3 Lipca 2022 Autor Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Lupę sobie kupiłem- przyda się przy Merkavie Bardzo przydatne narzędzie. Chinol za trzy dychy........... Zapraszam do galerii: Edytowane 17 Marca 2023 przez robertmodelarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi