Łukasz S. Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) Witam Przedstawiam wam mojego Opla Blitz'a. Wybralem ten model na poczatek i powrot do super zajecia jakim jest sklejanie modeli Jak wczesniej wspominalem gdzies tutaj ze powracam do modelarstwa po dość długiej przerwie. Opel był malowany pedzlem. Co tu dużo pisac wiecej powiedza zdjecia, jesli ktoś chce wrzuce jakieś zblizenia modelu. A teraz foty: Edited February 28, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 bardzo fajowy model! mnie sie podoba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Całkiem przyjemnie wygląda. jak to Blitz. Fajnie nawet że nie robiłeś plandeki a dałeś szpeje na pakę. jak wiadomo też montuje Blitza ale mój będzie bardziej pogodny. Nie wiem czemu ale jak patrze na Blitze malowane w Panzergrau to zawsze sprawiają wrażenie smutnych, przygnębinych i w ogóle takich że najchętniej położyłby sięspać gdzieś w przydrożnym rowie. Albo to ja mam jakieś urojenia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Mi tez sie podoba, bardz fajnie zrobiles ten brud w szczelinach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 nie martw sie artek są lekarze którzy to leczą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Fajny Opelek Szkoda że nie robią takich beczek i kanistrów w 1:24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Fajnie ze niektorym sie podoba moje dzielo Brudzing w szczelinach wykonalem za pomoca: pył rysika z olowka + pył ceglany z zestawu plus model + odrobina wody + pył z gipsu (suchy) Model ma sporo niedociagniec brakuje kilku czesci ktore ulegly awariI przez moja nieuwage Pozdro Łukasz S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 EEE tam moja panterka nie mam rur wydechowych po dziś dzień pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Tak po za tym Opel ma nowa przednia szybe, poniewaz na poprzedniej byly widoczne slady kleju , wiec zmajstrowalem nowa ( w pudelkach po plytach cd czasem sa takie przezroczyste cd) trzeba natrafic bo sa dosc grube i cienkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARATAH Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 To gdzie te foty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugelblitz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 No własnie, dawać fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts