Łukasz S. Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 (edytowane) Witam Przedstawiam wam mojego Opla Blitz'a. Wybralem ten model na poczatek i powrot do super zajecia jakim jest sklejanie modeli Jak wczesniej wspominalem gdzies tutaj ze powracam do modelarstwa po dość długiej przerwie. Opel był malowany pedzlem. Co tu dużo pisac wiecej powiedza zdjecia, jesli ktoś chce wrzuce jakieś zblizenia modelu. A teraz foty: Edytowane 28 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 bardzo fajowy model! mnie sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Całkiem przyjemnie wygląda. jak to Blitz. Fajnie nawet że nie robiłeś plandeki a dałeś szpeje na pakę. jak wiadomo też montuje Blitza ale mój będzie bardziej pogodny. Nie wiem czemu ale jak patrze na Blitze malowane w Panzergrau to zawsze sprawiają wrażenie smutnych, przygnębinych i w ogóle takich że najchętniej położyłby sięspać gdzieś w przydrożnym rowie. Albo to ja mam jakieś urojenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Mi tez sie podoba, bardz fajnie zrobiles ten brud w szczelinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 nie martw sie artek są lekarze którzy to leczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 Fajny Opelek Szkoda że nie robią takich beczek i kanistrów w 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 22 Lipca 2006 Autor Share Napisano 22 Lipca 2006 Fajnie ze niektorym sie podoba moje dzielo Brudzing w szczelinach wykonalem za pomoca: pył rysika z olowka + pył ceglany z zestawu plus model + odrobina wody + pył z gipsu (suchy) Model ma sporo niedociagniec brakuje kilku czesci ktore ulegly awariI przez moja nieuwage Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 EEE tam moja panterka nie mam rur wydechowych po dziś dzień pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 24 Lipca 2006 Autor Share Napisano 24 Lipca 2006 Tak po za tym Opel ma nowa przednia szybe, poniewaz na poprzedniej byly widoczne slady kleju , wiec zmajstrowalem nowa ( w pudelkach po plytach cd czasem sa takie przezroczyste cd) trzeba natrafic bo sa dosc grube i cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARATAH Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 To gdzie te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 No własnie, dawać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi