Roland_Sebastian Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Na wstępie napiszę, że nie wiem czy to dobry dział na takie zapytanie, jeśli nie to proszę administrację o przeniesienie lub usunięcie. Piszę, bo chciałbym was zapytać, czy jest tu ktoś z Wrocławia i wie coś o mniej lub bardziej cyklicznych spotkaniach modelarzy? Pomyślałem ostatnio, że fajnie byłoby kogoś poznać z "branży", wymienić się doświadczeniem lub po prostu pogadać przy soczku czy piwie:). Kiedyś, jeszcze za czasów modelarstwa kartonowego zdarzało mi się spotykać w ramach tzw. GEKO (Górnośląskiej Elity Kartonowych Oszołomów) czy też byłem kilka razy na spotkaniach wrocławskiego WAK-u. Jest coś takiego jeśli chodzi o plastiki we Wro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Dawno, dawno temu w odległej galaktyce... w ,, Światowidzie"(przy Kosynierów) były takie spotkania, ale to już historia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts