seven up Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 Bardzo ładnie wyszły gąsienice ale z tymi butlami gazowymi to chyba przesadziłeś. No chyba że nie porusza się w strefie walk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2022 Autor Share Napisano 2 Listopada 2022 Pojazd będzie stał na ulicy i nie będzie w pozycji bojowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 4 godziny temu, seven up napisał: Bardzo ładnie wyszły gąsienice ale z tymi butlami gazowymi to chyba przesadziłeś. Coś mi się wydaje że to gaz rozweselający ale zauważ że butla jest niebieska i pewnie jest to nitro do szybkich i wściekłych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Listopada 2022 Autor Share Napisano 3 Listopada 2022 No bo ja robię wersję pojazdu dentystycznego... fotel jest juz w środku wystrugany to jeszcze butle z gazem doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) I jak tu nieprawdziwe jest stwierdzenie, że załoga pojazdu na wojnie walczy na gazie Edytowane 3 Listopada 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 3 Listopada 2022 Share Napisano 3 Listopada 2022 Fajnie wygląda. Butle z gazem pasują ale te z toksynami to tak średnio wg mnie. Ogólnie 10/10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Listopada 2022 Autor Share Napisano 8 Listopada 2022 Jaki będzie ostateczny kształt to się jeszcze okaże, ale bambetle będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi