Cypis Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 Mam pytanie , który model Akuły w skali 1/350 jest wg. Was najlepszy ? Sprawdziłem , że modele wypuściły Dragon , Mikromir , Alanger , Italeri i Hobby Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2022 Share Napisano 28 Czerwca 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Cypis napisał: Mam pytanie , który model Akuły w skali 1/350 jest wg. Was najlepszy ? Sprawdziłem , że modele wypuściły Dragon , Mikromir , Alanger , Italeri i Hobby Boss. jeśli chodzi o detalizację i najlepsze "siedzenie" w planach to albo MikroMir albo HobbyBoss Cała reszta to starocie które maja geometrię projektowaną "na oko" na podstawie zdjęć. A co do dyskusji czy HB czy MM to już sprawa dyskusyjna bo i jeden i drugi ma swoje drobne "grzeszki" (żaden model nie jest idealny) jednak jeśli miałbym coś doradzić to bierz HB bo dużo lepsze spasowanie (kadłub MM jest dzielony na 4 części więc trzeba się nagimnastykować żeby to wszystko ładne spasować bez tony szpachli) oraz delikatnie odtworzona powłoka anechoiczna. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2022 dzięki , w takim razie poszukam HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi