skikut87 Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 oto wytwór ostatnich dni dodam tylko ze do washa użyłem cieni tamiy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Jak dla mnie to ten model to REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 model. za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 dzięki dobrze wiedzieć ze komuś się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Podoba mi się. Strasznie lubię ten pojazd i miło popatrzeć na fajnie zmalowany modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi