gren Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 CHYBA .z tego okresu i z Italii. 90mm z pierwotnego projektu sztandaru niewiele zostało ,normalnie nie wiem jak te skubańce to malują .mam wrażenie że malują na płaskim apotem falują gotowy sztandar . Spróbuję przy następnym ale dopiero jak wrócę do domu. Ogólnie chińska kopia dobrze spasowana bez szczególnego skrobania nadlewek ( i tak kilka miejsc przegapiłem ale dobrze mi z tym) zdjęcia idą z komórki i mam nadzieję że będą do przyjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gren Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ładnie wyszło malowanie wzorków.Trudne to jest prawda.Nie rolują tylko malują na pofałdowanych powierzchniach.Trzeba to fakt opanować.Ale Tobie wyszło fajnie.Podoba się.Fajna figurka .Nie rób kurde na tle ręcznika papierowego fot bo krzywdzisz swoją pracę.Kup sobie w papierniczym kartkę dużą brystolu to koszt kilku złotych i zrób tło.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winrich Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 zgadzam się z Przedmówcą. Podoba mi malowanie sztandaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gren Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 Już się poprawiam iam biały papier. Choć nie Bristol . Jak zmienię mieszkanie to może znajdę w innym sklepie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin70 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 CO do ręczników się zgadzam , ale nie ładuje fotek na forum bo nie daje nawet ręczników wiec foty sa tylko dla mnie. Malowanie jest SUPER , może nie idealne ale na mnie robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts