gren Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 CHYBA .z tego okresu i z Italii. 90mm z pierwotnego projektu sztandaru niewiele zostało ,normalnie nie wiem jak te skubańce to malują .mam wrażenie że malują na płaskim apotem falują gotowy sztandar . Spróbuję przy następnym ale dopiero jak wrócę do domu. Ogólnie chińska kopia dobrze spasowana bez szczególnego skrobania nadlewek ( i tak kilka miejsc przegapiłem ale dobrze mi z tym) zdjęcia idą z komórki i mam nadzieję że będą do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 Ładnie wyszło malowanie wzorków.Trudne to jest prawda.Nie rolują tylko malują na pofałdowanych powierzchniach.Trzeba to fakt opanować.Ale Tobie wyszło fajnie.Podoba się.Fajna figurka .Nie rób kurde na tle ręcznika papierowego fot bo krzywdzisz swoją pracę.Kup sobie w papierniczym kartkę dużą brystolu to koszt kilku złotych i zrób tło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 6 Lipca 2022 Share Napisano 6 Lipca 2022 zgadzam się z Przedmówcą. Podoba mi malowanie sztandaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Już się poprawiam iam biały papier. Choć nie Bristol . Jak zmienię mieszkanie to może znajdę w innym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 11 Lipca 2022 Share Napisano 11 Lipca 2022 CO do ręczników się zgadzam , ale nie ładuje fotek na forum bo nie daje nawet ręczników wiec foty sa tylko dla mnie. Malowanie jest SUPER , może nie idealne ale na mnie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi