subaroman Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Po dlugiej przerwie, spowodowanej dzialaniami przy modelach 1:1, wklejam najnowsza galeryjke. Modelik wypuszczony na swiat przez Fujimi w skali 1/24. Wykonany prosto z pudelka, bez ekstrasow. Kasta wymalowane bialym fiatowskim 210. Wypolerowana i wywoskowana. Wnetrze w kolorach czerwonym i czarnym, oczywiscie w macie. Mozliwe, ze model dostanie jeszcze jakies poprawki, ale zobaczymy, jakie bledy znajdziecie... Pozdro i zapraszam do wieszania psow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Piękna Hondziawa tylko czy te linie podziału jednak nie za ostre Nie wiem może się mylę,ale jednak dla mnie jednak odrobinkę za bardzo się rzucają w oczy. A tak to piękny modelik,oby tak dalej. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Bardzo ładny modelik, jednak tak jak napisał ccrriiss, te linie są za mocne . No i jeszcze brakuje uszczelek wokół lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Honda jak marzenie, zupełnie inna niż spotyka się teraz na ulicach i przez to o wiele lepsza od nich. Ale jak już moi przemówcy powiedzieli te linie podziału. Ogólnie za......y model. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 może i linie podziału są zbyt ostre, ale spójrzcie z jaką dokładnością wykonane. Za lakierek i linie podziału masz u mnie Kolego bardzo duży +. Twoja Honda bardzo mi się podoba . Oby tak dalej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Model bardzo ładny, lakierek przecudny ale czy to co zaznaczyłem na focie nie powinno być pomalowane na czarno lub na siwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Nie musi być pomalowane na szaro , jak sobie ktoś woli , jest chyba tez opcja że listwy te zaznaczone są pod kolor lakieru , tak jak w tym wypadku . Bardzo mi sie podoba wnetrze , jednak linie podziału na kascie są za grube . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Ładna Hondzia, podoba mi się w środku kolorek tapicerki jaki zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 W jaki sposób namalowałeś linie podziału że są tak dokładne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 A tam z tymi liniami Jak dla mnie pomimo tego, że ostre to mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Dla mnie klosze przednich lamp powinny być pomalowane. Nie wiem czyna czarno, ale na pewno białym. wyglądało by bardziej realistycznie. No i te czarne linie podziału - wygląda zabawkowo. ogólnie czysto i schludnie. A i czy z tyłu przypadkiem nie powinno być wycieraczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 Linie podzialu na modelu wygladaja dobrze, nawet bardzo dobrze. Na zdjeciach troche grubsze sie wydaja, nie wiem dlaczego... Piksele albo cosik..? Wycieraczka nie musi byc, zalezy zapewne od wersji konkretnego pojazdu. Zawsze mozna ja tez zdemontowac. "koksik" Na bialo, tzn? Seryjne type r maja raczej chromawane swiatla. Dopiero jakies aftermarket lampy sa innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Nie mówię o wkładach tylko mam na myśli pomalowanie "uszczelek" klosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 Nie mówię o wkładach tylko mam na myśli pomalowanie "uszczelek" klosza. Zgodze sie, jednak nie zawsze to widac na aucie 1:1 a co dopiero na modelu. Duzo naogladalem sie furek na drodze, zanim poskladalem modelik. Niektore modele maja takie uszczelki zrobione i powiem szczerze, ze wyglada to dosc...dziwnie. Zalezy od tego, czy auto 1:1 ma wyraznie widoczny taki element. Ale kazdy ma swoje widzimisie, dzieki czemu jest o czym dyskutowac i nad czym polemizowac. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Model mi sie bardzo podoba lecz zgodzę sie z poprzednikami ze linie podzialu są jednak zbyt ostre... Ale za to równo położone.. mogę wiedzieć czym je robiłeś?? używałeś washa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Model mi sie bardzo podoba lecz zgodzę sie z poprzednikami ze linie podzialu są jednak zbyt ostre... Ale za to równo położone.. mogę wiedzieć czym je robiłeś?? używałeś washa ?? Uzylem markera Gundam Marker, chyba firmy Gunze. A co do linii podzialu, to jak wczesniej napisalem, na modelu wygladaja i pasuja idealnie. Pozdo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi